AFKast AFKast
Prawa użytkownika

Usuwanie konta i danych AFKast

Ta strona wyjaśnia, jak usunąć konto AFKast (deweloper: Ahmet Furkan Karabudak) i wszystkie powiązane dane.

Aplikacja: AFKast Deweloper: Ahmet Furkan Karabudak Aktualizacja: Ostatnia aktualizacja: Wrzesień 2026

01Metoda 1 — W aplikacji (zalecana)

Najszybszy sposób: otwórz aplikację AFKast i wykonaj te kroki. Konto zostanie trwale usunięte po 15 dniach.

1

Otwórz ustawienia

W aplikacji przejdź do Ustawienia → Urządzenie i konto.

2

Dotknij „Usuń konto”

Potwierdź w oknie dialogowym i wpisz 6-cyfrowy kod z e-maila.

3

Konto zostanie usunięte po 15 dniach

Nastąpi wylogowanie. Jeśli zalogujesz się w ciągu 15 dni i wybierzesz „Przywróć moje konto”, wszystko wróci; w przeciwnym razie konto i wszystkie powiązane dane zostaną trwale usunięte. Aby usunąć je natychmiast, napisz na info@afkastplayer.com.

02Metoda 2 — Na stronie internetowej

Konto usuwa się w aplikacji AFKast: Ustawienia → Usuń konto. Zostanie trwale usunięte po 15 dniach; w tym czasie możesz się zalogować, aby je przywrócić. Aby usunąć je natychmiast, napisz na info@afkastplayer.com.

Przejdź do Mojego konta

03Metoda 3 — Przez e-mail (jeśli nie możesz się zalogować)

Jeśli nie masz dostępu do konta, możesz również poprosić o jego usunięcie e-mailem.

1

Wyślij e-mail

Wyślij e-mail na adres info@afkastplayer.com z tematem „Prośba o usunięcie konta”, podając adres e-mail zarejestrowany na Twoim koncie.

2

Potwierdzamy Twoją tożsamość

Wysłanie prośby z zarejestrowanego adresu e-mail wystarcza, aby potwierdzić, że pochodzi od właściciela konta.

3

Twoje dane zostaną usunięte

Prośbę rozpatrujemy ręcznie w ciągu maksymalnie 30 dni, a wszystkie dane powiązane z kontem są trwale usuwane.

Wyślij prośbę o usunięcie konta ↗

04Co zostanie usunięte

Dane konta
E-mail, nazwa, powiązanie z kontem Google
Lista odtwarzania
Twoje połączenie M3U/Xtream i dane logowania
Dane o oglądaniu
Historia, ulubione, postęp odtwarzania
Rejestr urządzeń
Wszystkie Twoje zarejestrowane urządzenia

05Co może zostać zachowane

Rejestry zakupów: Jeśli kupiłeś Premium, Google Play/App Store i RevenueCat mogą zachować rejestry transakcji zgodnie z własnymi obowiązkami prawnymi dotyczącymi przechowywania danych, na co nie mamy wpływu.

Raporty błędów: raporty błędów i awarii wysyłane przez aplikację są przechowywane na naszych serwerach. Po usunięciu konta usuwamy z nich adres e-mail oraz powiązanie z kontem i urządzeniem; zostaje tylko treść techniczna, której nie da się z nikim powiązać, przechowywana do rozwiązywania problemów.

06Usuwanie danych bez usuwania konta

Możesz usunąć część lub wszystkie swoje dane i zachować konto.

1

W aplikacji

Usuń pozycje z historii oglądania, z ulubionych lub usuń playlistę. Zmiana jest synchronizowana, a dane znikają również z naszych serwerów.

2

E-mailem

Aby usunąć wszystkie dane lub ich część, w tym opinie i raporty błędów, napisz do nas z adresu przypisanego do konta. Prośba zostanie zrealizowana najpóźniej w ciągu 30 dni, a konto pozostanie aktywne.

Wyślij prośbę o usunięcie danych ↗